Posebno vodimo računa o tome da osoblje prodavca i kupac vrše samo neophodne i minimalne radnje za provođenje sigurnog plaćanja o kojem su se međusobno usaglasili. Bitno je da su obe strane zadovoljne i da im je plaćanje maksimalno ubrzano i olakšano.
Virtuelni POS

Na raspolaganju su različiti scenariji zavisno od toga da li želite da vaše osoblje ima potpunu kontrolu nad transakcijom ili želite da kontrolu ima vaš klijent, a vaše osoblje samo da prima notifikacije o realizovanom plaćanju. Nisu vam potrebni POS terminali, platne kartice niti bilo koji namjenski uređaj i medij. Koristite samo svoj mobilni telefon, tablet ili računar i besplatnu aplikaciju ,,PG Servis“.

Saobraćaj

Najpogodniji je scenario sa statičkim QR kodovima i fiksnom cijenom usluge za autobuske, vozne, avio, brodske karte sa predefinisanim iznosom za konkretnu relaciju. Kada god cijena karte nije unaprijed poznata (npr. za taxi prevoz) mogu se koristiti brzi virtuelni POS scenariji. Riješena je i kontrola naplaćenih karata koja minimizira prostor za zloupotrebe i netransparentnost.

Događaji sa naplatom ulaznica

Problem rezervacije i otkazivanja rezervacija u potpunosti riješen. Moguće prilagođavanje bilo kojoj konkretnoj situaciji. Omogućeno je online naručivanje, plaćanje pomoću QR koda na plakatima, promotivnim lecima ili na blagajnama. Inventivno rješenje za kontrolu plaćenih ulaznica!

WEB shopovi

Moguća je realizacija online plaćanja sa i bez integracije sa PG Servisom. PayPal sigurnost i funkcionalnost napokon i u Bosni i Hercegovini!

Dostavljači

Nema potrebe da nosite POS terminale ili da razmišljate o naplati gotovinom i bezbjednosnim problemima koji su sa tim povezani. Vaše je da dostavite robu, mi se brinemo da je dostavljena roba i vaša usluga uredno i sigurno plaćena.

Računi

PG Servisom možete platiti bilo koji mjesečni račun na teritoriji Bosne i Hercegovine. Ako na Vašem mjesečnom računu postoji QR i bar kod koji sadrži ključne podatke za realizaciju plaćanja, pri samom plaćanju ne morate ništa da unesete. Pouzdano plaćanje doslovno u nekoliko klikova/tap-ova na Vašem mobilnom telefonu! Napomena: Ako želite da Vam se omogući opcija plaćanja mjesečnih računa, javite se administratoru (popunite online upitnik)....

Your enterprise carrier in the Cloud

WShow off show off pick your nose and blow off Elizabeth grub haggle 
dropped a clanger cracking.!

Copyright © PG Servis
Sva prava zadržana – 2021

Pratite Nas

Email: podrska@pgusluga.ba
Telefon: +387-(0)65-696-988